Exposities

Als fashion gallery staat Wikkel 'Industrees' open voor mooie samenwerkingen. Zo zijn er ieder seizoen meerdere exposities te bekijken van verschillende kunstenaars met ieder hun eigen kijk op de wereld. 

 

Wikkel Indus'trees'

Wikkel Indus'trees'

Yvonne Evers - September 2016

Vanaf september 2016 is de expositie van Yvonne Evers te bezoeken. Haar schilderijen reflecteren haar beleving van en verwondering over de natuur. Duister, ontastbaar of juist bijzonder mooi, maar altijd onderhevig aan verandering. 

AWKunstenaarscollectief - Maart 2018

AWkunstenaarscollectief bestaat uit Antoinette Leune en Wilma van de Zande.

De kracht van het collectief is de nauwe samenwerking met elkaar. Door naast elkaar te werken ervaren we dat we elkaars werk versterken en er niet voor schromen kritisch naar elkaars werk te kijken. Met het resultaat dat een groot deel van ons werk in gezamenlijkheid tot stand is gekomen.

Inspiratie

Ons atelier is gelegen in een unieke bosrijke omgeving op de stuwwallen van de Veluwezoom.Deze natuur is zeker van invloed op ons werk. Met oog voor extreem detail maken we foto’s die we exposeren, maar zeker ook gebruiken als uitgangspunt voor ons werk.

Werkwijze

We werken vanuit verschillende disciplines. Tekenen, schilderen, fotografie en ruimtelijk werk. In ons werk worden vaak meerdere materialen toegepast.

Wikkel Indus'trees'

Caroline Matser - September 2017

Vanaf 1 september is de kleurrijke expositie van Caroline Matser te bezichtigen bij Wikkel. Haar levendige schilderijen en keramieken sculpturen zullen uw blik vangen zodra u binnenkomt. 

Wikkel Indus'trees'

Jacueline van Bergeijk - Maart 2017

Jacqueline van Bergeijk maakt haar werk van oude textiel met naald en draad. Oude stofjes tonen de sporen van gebruik, geven aanleiding tot herinnering. Vertellend over wie we waren, hoe we leefden of wat we hebben meegemaakt.