Corel Broekenweekend - 6 & 7 oktober 2018

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het weer Corel broekenweekend waar Corel en Wikkel u graag helpen bij het vinden van een passende broek.

Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een broek nog eens €10 korting op een shirt met print. Ontwerp zelf een shirt door keuzes te maken uit diverse modellen, dessins en kleurcombinaties!

Ook op zondag 7 oktober zijn wij geopend van 13.00 tot 17.00!!

Wikkel Pop-Up Store: Basics & More - 10 maart 2018

Vanaf zaterdag 10 maart is onze Pop-Up Store 'Basics & More' geopend en wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen! Deze tijdelijke winkel van 100m2 bevindt zich aan de Schuylensteen 2 in Wageningen. ​

Wikkel Indus'trees'

Caroline Matser - September 2017

Vanaf 1 september is de kleurrijke expositie van Caroline Matser te bezichtigen bij Wikkel. Haar levendige schilderijen en keramieken sculpturen zullen uw blik vangen zodra u binnenkomt. 

Wikkel Indus'trees'

Corel Broekenweekend - 1 & 2 april '17

Het vinden van een goed passende spijkerbroek is een ware reis. Op zaterdag 1 en zondag 2 april organiseren wij een speciaal broekenweekend waar Corel en Wikkel u graag helpen bij het vinden van een passende broek.

Niet ieder vrouwenlichaam is gelijk. Daarom heeft Corel voor verschillende lichaamstypen passende modellen. Van warm rood, leverkleurig of grijs tot okergeel en natuurlijk echte jeans van bijzonder huidvriendelijke materialen zoals softsatin, twill en bistretch. 

Mogen wij u helpen bij uw zoektocht naar uw perfecte jeans? 

Ook op zondag 2 april zijn wij geopend van 13.00 tot 17.00!! 

De dag van de Hoed '18

Zaterdag 15 september 2018 vindt de Dag van de Hoed weer plaats in het Torkpark in Wageningen. Vanaf 14:30 laten wij je de nieuwe najaarscollectie zien in onze modeshow, maar er is nog veel meer te beleven. 

Sjaal met Verhaal - 25 november '17

Zaterdag 25 november is Inge Hoogesteger onze speciale gast. Zij zal al uw vragen over haar bijzondere project "Sjaal met Verhaal" toelichten van 13:30 tot 16:00 uur. Onze kleurenspecialiste zal u helpen met een korte kleurenanalyse zodat u een sjaal kan kiezen die bij u past. Deze prachtige Fairtrade sjaals zijn verkrijgbaar in wel 50 kleuren en zijn €25,- per stuk. Op beide dagen is er een inspirerende film te zien over dit mooie project.

Wikkel Indus'trees'

Corel Broekenweekend - 30 september & 1 oktober '17

Het vinden van een goed passende spijkerbroek is een ware reis. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober organiseren wij weer een speciaal broekenweekend waar Corel en Wikkel u graag helpen bij het vinden van een passende broek. Corel heeft voor verschillende lichaamstypen passende modellen in de mooiste kleuren van dit najaar. 

Mogen wij u helpen bij uw zoektocht naar uw perfecte jeans? 

Ook op zondag 1 oktober zijn wij geopend van 13.00 tot 17.00!!

Wikkel Indus'trees'

Nieuw, Nieuwer.. Nieuwst!

Spannende materialen, frisse kleuren en verrassende looks zorgen voor een enerverende nieuwe voorjaarscollectie. De collectie bevat vele nieuwe items en originele combinaties: van de bekende merken als Masai, Skunkfunk, OSKA, Black en Corel, tot aan de inspirerende en creatieve nieuwe merken als Inspired By, Icke Berlin en Jan Jansen shoes.

De eigen Wikkel Collectie, met vele nieuwe zeefdruk dessins, hebben we in een leuke shoot op de gevoelige plaat vastgelegd. Een prachtig resultaat! 

Opening Wikkel Pop-Up Store - 1 september '18

Vanaf zaterdag 1 september is onze winkel aan de Schuylensteeg 2 in Wageningen weer geopend. Ontdek de prachtige najaarscollectie met nieuwe labels zoals Sylver en sieraden van Iris Nijenhuis en bekende merken als OSKA, Zilch, Aventures des Toiles, Skunkfunk en natuurlijk de Wikkel Collectie.

Wikkel Indus'trees'

De dag van de Hoed '17

De Dag van de Hoed zal voor de 8e editie op zaterdag 9 september weer plaatsvinden in het Torkpark in Wageningen. Dit jaar vindt u meer dan 50 stand met bijzondere, handgemaakte modeaccessoires, hoeden, snuisterijen en lekkernijen!

Wikkel Indus'trees'

Fris het voorjaar in! 

De muren gewit, de vloer geschuurd en een hele nieuwe indeling. Dinsdag 14 maart zijn wij een dagje gesloten om op zaterdag 18 maart de feestelijke heropening van Wikkel Indus’trees’ te kunnen vieren. Mét zelfgebakken taart! Een frisse winkel én een geheel vernieuwde website maken dat Wikkel helemaal klaar is voor het voorjaar. 

Viert u gezellig met ons mee? 

Wikkel Indus'trees'

Expositie: Jacqueline van Bergeijk

Vanaf nu is de expositie van Jacqueline van Bergeijk te ontdekken bij Wikkel Indus'trees'. Jacqueline van Bergeijk maakt haar werk van oude textiel met naald en draad. Oude stofjes tonen de sporen van gebruik, geven aanleiding tot herinnering. Vertellend over wie we waren, hoe we leefden of wat we hebben meegemaakt.