Privacy Policy

Via de website wikkelindustrees.nl, van Wikkel Indus’trees’ in Wageningen, worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Wikkel Indus’trees’ acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij jouw recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Wikkel Indus’trees’ is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welke doelen, en welk gebruik wij maken van cookies. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22-05-2018.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het bezoeken van onze website, of het aanmelden voor onze nieuwsbrief, laat je bepaalde persoonsgegevens bij ons achter. Mogelijk heb je ook gegevens aan ons verstrekt per telefoon, een formulier ingevuld in de winkel of op sociale media.

Wij gebruiken de volgende gegevens:

  • voor- en achternaam;
  • e-mailadres;

Wij gebruiken deze gegevens voor de volgende doelen:

  • het versturen van een nieuwsbrief;
  • relatiebeheer, hetzij per post, e-mail of telefoon;
  • het nakomen van wettelijke verplichtingen. 

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee jij je kunt afmelden. Jouw e-mailadres wordt slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Indien je geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet (meer) wilt dat jouw gegevens worden gebruikt voor direct marketing-doeleinden, kun je op elk moment:

  • dit zelf uitschakelen door onderaan de mail te klikken op “You can update your preferences or unsubscribe from this list” en op de vervolgpagina in het formulier aan te geven dat je geen mail meer wenst te ontvangen, waarna je het formulier verstuurt, of
  • dit kenbaar maken aan ons per telefoon of per e-mail. Wij zetten dan het ontvangen van nieuwsbrieven voor je uit.

Verstrekking aan derden
Wij kunnen jouw gegevens doorgeven aan de volgende partijen (dit is noodzakelijk om onze goederen en diensten te kunnen leveren en de website beter te kunnen afstemmen op jouw wensen):

  • de partij die het platform aanbiedt waarop de website draait;
  • partijen die voor ons mailings verzorgen (Mailchimp);
  • leveranciers van statistiekenprogramma’s (Google).

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wanneer je niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van jouw persoonsgegevens, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Wikkel Indus’trees’ 
Molenstraat 8
6701DM Wageningen

T | 0317-420904

E | info@wikkelindustrees.nl

W | www.wikkelindustrees.nl