AWKunstenaarscollectief – Maart 2018

AWkunstenaarscollectief bestaat uit Antoinette Leune en Wilma van de Zande.

De kracht van het collectief is de nauwe samenwerking met elkaar. Door naast elkaar te werken ervaren we dat we elkaars werk versterken en er niet voor schromen kritisch naar elkaars werk te kijken. Met het resultaat dat een groot deel van ons werk in gezamenlijkheid tot stand is gekomen.

Inspiratie

Ons atelier is gelegen in een unieke bosrijke omgeving op de stuwwallen van de Veluwezoom.Deze natuur is zeker van invloed op ons werk. Met oog voor extreem detail maken we foto’s die we exposeren, maar zeker ook gebruiken als uitgangspunt voor ons werk.

Werkwijze

We werken vanuit verschillende disciplines. Tekenen, schilderen, fotografie en ruimtelijk werk. In ons werk worden vaak meerdere materialen toegepast.

  • FACEBOOK

    Volg ons

  • NIEUWSBRIEF

    Schrijf je in

Copyright 2019 Wikkel Indus'trees' © All Rights Reserved